Logo

Squash med avocadofyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 små squash
2 avocado i tern (uden skræl)
1 lille hakket løg
½ dl olivenolie
1 spsk vineddike
1 fed presset hvidløg
1 ½ tsk salt
¼ tsk friskmalet peber
salatblade
tomatskiver
 
Flæk squashene på langs og blancher dem i kogende, saltet vand i 5 min.
Skrab pulpen ud og læg squashskallerne med bunden i vejret, så væden kan løbe fra.
Skær pulpen i tern og bland den med avocadotern og løg.
Rør olie, eddike, salt og peber godt sammen og hæld dressingen over squashblandingen.
Fyldes i de afdryppede squashskaller og stilles til afkøling.
Serveres på salatblade og garneres med tomatskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her