Logo

Squash-Nudelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g muslingepasta (konkylie)
4 spsk fedtfattig salatmayonaise blandet med 2 spsk tomatsaft
4 squash, skåret i tynde skiver
2 tomater, befriet for skind og kerner, samt skåret i grove tern
8 sorte oliven u/sten
2 forårsløg, hakket
1 spsk finthakket persille
Friskkværnet hvid peber
groft salt

Kog pastaen som anvist på pakken og skyl dem kort tid under rindende vand.
Bland den halvlunkne pasta sammen med tomatmayonnaisen.
I mellemtiden koges squash ca. 8 min i letsaltet vand.
Afdryppes og afkøles.
Bland tomater, squash oliven, forårsløg og persille sammen med pastaen.
Krydr med salt og peber og servér koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her