Logo

Squash pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg renset squash
3-4 røde/gule peberfrugter
3 store løg

Saltlage:
2 l. vand
½ dl salt

Eddikelage:
5 dl eddike
2 dl vand
4 dl sukker
1 spsk sellerisalt
1 tsk hele koriander
1 tsk gurkemeje
l ½ spsk hele sennepsfrø
1 tsk konserveringsmiddel

Skræl, del og kern squashene ud og skær dem i strimler.
Rens og striml peberfrugterne og skær løgene i skiver.
Saltlagen koges og hældes over grønsagerne og stil det koldt i 1 døgn.
Si væden fra.
Eddikelagen koges og kom grønsagerne i.
Lad dem simre over svag varme uden låg til de er møre, tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.
Hæld det på varme, rene glas og bind til.
Den færdige pickles er bedst efter 1 måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her