Logo

Squash souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk smør
6 spsk hvedemel
2 ⅓ dl mælk
1 tsk salt
½ tsk revet løg
2 æg
5 dl most squash
2 dl kogte ris
Baconstykker

Start med at sætte risene over at koge.
Lav så en opbagt sauce af de første fem ingredienser.
Tilsæt æggeblommer og afkøl blandingen.
Vend squash, ris og stiftpiskede æggehvider i saucen.
Hæld souffléen i en smurt form og bag ved 160°C i en time.

Tilbehør:
Serveres varm garneret med baconstykker på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her