Logo

Squashmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g squash
Vand
1 spsk merian
Salt
1 bundt persille
2 spsk græsk yoghurt
Salt
friskkværnet peber.

Squashen skrælles, befries for kerner og skæres i mindre stykker.
Stykkerne koges i letsaltet vand tilsat merian, til de er så møre at de nemt kan moses.
Vandet hældes fra squashen, der dampes tørre i en gryden uden låg.
Squashen moses.
Persillen skylles, hakkes og blandes i squashmosen.
Youghurten røres i.
Squashmosen smages til med salt og friskkværnet peber.
Squashmos err især velegnet til lyst kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her