1 spsk vegetabilsk olie 
1 hakket lille løg 
500 g finthakket kyllingebrystfilet uden skind 
3 spsk skåret purløg 
2 spsk hakket frisk mynte 
1 fintstrimlet udkernet grøn peberfrugt 
6-8 strimlede salatblade 
 
Dressing: 
2 spsk citronsaft 
1 spsk sammenpresset brun farin 
1 spsk fishsauce 
Friskkværnet sort peber 
Varm olien op i en sauterpande. 
Tilsæt løg og kyllingekød og steg det igennem i ca. 6-7 minutter. 
Tag panden af blusset og køl af i 5 minutter. 
Tilsæt purløg, mynte og grøn peber og bland ingredienserne grundigt. 
Dressing:
Ryst alle ingredienser grundigt sammen i en melryster. 
Hæld dressingen over ingredienserne i panden og rør, så det hele blandes godt. 
Anret de strimlede salatblade på et serveringsfad og læg kyllingesalaten ovenpå.