Logo

Stegte kartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skrællede bagekartofler
1 liter vand
1 tsk groft salt
50 g smør
2 tsk tørret oregano
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Skær kartoflerne igennem på langs og del hver halvdel i 4 både. Kom kartoffelbådene i kogende vand tilsat salt og kog dem under låg i ca. 10 min.
Hæld kartoflerne til afdrypning i en sigte.
Lad smørret gyldne i en pande.
Kom kartoflerne i panden og drys med oregano, salt og peber.
Steg kartoflerne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her