Logo

Stegte persillerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 persillerødder
10 g smør
2 skalotteløg
salt
peber

Persillerødderne skrælles og halveres. Steg dem i smør under låg til de er møre, ca. 7 minutter.
Vend dem jævnligt.
Tilsæt finthakkede løg de sidste 2-3 minutter.
Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her