Logo

Stegte squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Middelhavsret til 4 som tilbehør eller forret

500 g squash
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
1 spsk citronsaft
1 spsk balsamicoeddike

Skyl squashene, skær dem i skiver eller bjælker, de større halveres også.
Pil hvidløget og hak det fint.
Varm olivenolien i en pande. Kom squashene i og steg dem.
Tilsæt hvidløg, vend squashene, lad dem stege videre 5 minutter.
Smag til med salt, peber, citronsaft og balsamicoeddike.
Server til grillet mad fx lam
kj pr. portion: 300

Tips:
Også lækkert med 1 tsk pesto, færdig fra glasset og rørt i til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her