Logo

Stikkelsbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g grønne stikkelsbær
¼ l vand
1 dl sukker
15 g smør eller margarine

Kog stikkelsbærrene med vand til de er møre (ca. 10 min).
Blend eller purér dem gennem en sigte.
Kog saucen op, smag til med sukker, og tilsæt smør eller margarine.
saucen kan serveres varm eller kold til fisk eller røget kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her