Logo

Stuvede grønne asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg grønne asparges
3-4 dl aspargesvand/grønsags el. hønsebouillon.
20 g smør
3 spsk hvedemel (30 g)
 
Skær aspargesene i snitter på 2 ½ cm, kog dem møre i vand med salt 5 minutter.
Hæld aspargesene til afdrypning i en sigte og gem vandet.
Smelt smør i en lille gryde, rør hvedemel i til en afbagning.
Tilsæt aspargsvandet og pisk imens kraftigt over svag varme.
Kog saucen igennem 5 minutter ved jævn varme, kom de kogte asparges i.
Smag til med salt.
Serveres som tilbehør til skinke, kogt kød, tarteletter, hønsekød...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her