Logo

Stuvede kartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg små kartofler
50 g smør
2 spsk hvedemel
4 dl sødmælk
1 bundtdild
salt
peber

Stuvede kartofler:
Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver.
Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt.
Hæld mælken i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning.
Lad saucen koge i ca. 10 min., pisk i saucen så den ikke klumper.

Er saucen for tyk tilsættes lidt vand.
Tilsæt kartoflerne og hakket dild og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her