Logo

Svensk Rundbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 liter mælk.
200 g smeltet margarine
2 dl sukker
2 pk gær
1 tsk salt
2 kg hvedemel
 

Smelt margarine og hæld i den kolde mælk, således at det er ca. 37ºC.
Bland gær, sukker og salt , i den nævnte rækkefølge.
Hæld mælk/margarine blandingen i.
Kom melet i, men gem ca. 2 dl til udformningen.
Del dejen i 3 klumper og form dem som 3 små møllehjul.
Bages ved 200ºC midt i ovnen, i ca. 15-20 min.

 
Tips: Brødene flækkes, og dækkes med mange forskellige slags pålæg og pynt. og serveres fx som landgangsbrød... 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cole slaw 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristet tofuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fennikelsalat med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!