Logo

Tahini dressing, basis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tahini eller sesampasta bruges i Mellemøsten, Nordafrika og Grækenland som dip eller i retter som humus. Det kan ikke fås råt herhjemme så prøv eventuelt selv at lave det med sesamfrø og vand.

 

dressing / marinade

2/3 kop rå tahini
1-1 1/2 kop vand (afhængig af hvor tyk den skal være))
1/4 kop frisk citron saft
1-2 fed hvidløg
1 tsk havsalt
1 tsk NamaShoyu (soyasauce)
1 dadel
1 lille knivspids cayenne peber

Blend! Det giver ca. 2 1/2 kopper

Variationer: Prøv at tilsætte lidt persille, forårsløg eller spidskommen.

Rå tahini ( kan ikke fås herhjemme så enten brug den tahini du kan få fat i eller lav den selv ved at male nogle sesamfrø i kaffemølen og tilsæt lidt vand eller sesamolie til du får en cremet konsistens)

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AuergineblomsterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Møller's tomatsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BourgognesauceDenne sauce med rødvin er let at lave og smager himmelsk. Prøv den som tilbehør til for...
• AnanastrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os