250 g hakket magert oksekød 
100 g afkølede kogte langkornede ris 
6 snittede forårsløg 
1 agurk i skiver 
1 løg i skiver 
1 gulerod i tynde mønter 
3 spsk friske mynteblade 
2 spsk hakket frisk koriander 
1 spsk finthakket frisk citrongræs eller 1 tsk tørret citrongræs udblødt i varmt vand 
1 spsk citronsaft 
2 spsk fishsauce 
2 tsk eddike 
1 tsk hakket rød chili 
Stegte nudler som tilbehør 
Sauter kød i lidt olie en stor gryde ved middel varme under omrøring i 3-4 minutter, til kødet er brunet og gennemstegt. 
Tag gryden af blusset og stil til afkøling.  
Dryp det afkølede kød af og kom det i en stor skål sammen med ris, 
forårsløg, agurk, løg, gulerod, mynte, koriander, citrongræs, fiskesauce, eddike og chili og bland alle ingredienser godt. 
Server salaten på et leje af stegte nudler.