Logo

Tomat-persillesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 godt modne tomater
½ salatløg
1 fed hvidløg
½ rød chili
1 bundt frisk persille
1 tsk citron- eller limesaft
1 tsk salt

Skyl persillen grundigt.
Vask tomaterne, rens løg, hvidløg og chili (fjern kernerne – hvis du vil have salsaen mere hot kan du lade nogle af dem blive).
Hak alle ingredienser fint, brug evt. en blender eller minihakker og smag til med evt. mere citron-/limesaft og salt.
Server til mad hvor du ville bruge ketchup fx tortilla eller medisterpølse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her