Logo

Tortellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vi ved, at mange danskere har lært at lave tortellini. Hermed en lille opskrift for at minde dem om, hvordan man laver dem i Rom.

Til pasta:
3 æg
330 g hvedemel
1 tsk olivenolie
1 tsk salt
Fyld:
250 g magert svinekød
150 g parmaskinke
200 g mortadellapølse
60 g parmesanost
1 æg
lidt revet muskatnød
salt og peber

Tilbehør til hønsekødssuppe eller consomme

Lav pastaen efter vores anvisning på frisk pasta, se opskrift, og lad den hvile i 30 minutter.
Skær svinekødet i små stykker og steg det uden fedtstof på en
tefalpande. Blend det i køkkenmaskinen med skinke og mortadella og salt og peber.
Del pastaen i 2 stykker, lad den ene del ligge overdækket, så den ikke bliver tør, og rul imens den første del ud i tynde baner. Del den i en små firkanter ca. 4x4 cm. Sæt lidt af fyldet på hvert stykke og luk dem hurtigt, inden pastaen tørrer ind.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her