Logo

Tranebærsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ pære
½ løg
1 fed hvidløg
1 ½ stangkanel
2 tsk portvin
4 tsk ribsgelé
2 tsk honning
300 g tranebær
2 dl rødvin
5 dl vildfond (evt. terning)
lidt smør

Pærer og løg skæres i store tern og svitses i smør og kanel. Tranebærene og rødvinen tilsættes, og det hele skal nu koge lidt ind. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge i 5 minutter. Det hele blendes og sigtes, og smages til med salt og peber. Rør en klat smør i saucen lige inden serveringen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her