Logo

Tranebærsauce med grønne peberkorn og cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
4 mellemstore løg
175 g tranebær
1 tsk syltede grønne peberkorn
1 ½ dl friskpresset appelsinsaft
25 g melis
2-3 spsk cognac
Lidt salt og peber.
 
Denne originale engelske opskrift, der da den kom frem i 1995
mangedoblede efterspørgslen på tranebær, er perfekt til så forskellige
ting som berberi-andebryst, stegt kalvelever eller torskefileter.
Først pilles løgene og skæres i tynde skiver.
Smelt smørret og lad løgringene stege til de er bløde og gyldne.
Tilsæt tranebær, peberkorn og appelsinsaft og lad det hele småkoge i 4-5
minutter, indtil bærrene brister.
Kom så sukkeret i og rør rundt, og efter et par minutter cognac'en.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her