FYLD: 
3 hårdkogte æg 
1 dåse tunfisk i olie 
1 bundt radiser 
½ salathoved 
2 spsk hakket persille eller karse 
citronbåde 
MARINADE: 
2 spsk olie 
1 spsk citronsaft 
1 spsk vand 
salt & Peber 
1 tsk reven peberrod 
Tilberedningstid : Ca. 20 min. 
Fyld: 
Æggene pilles og hakkes. Tunfisken afdryppes og deles i mindre stykker. Radiserne renses og skæres i skiver. Salaten skylles, tørres og skæres i strimler. Æg, tunfisk og radiser blandes forsigtigt i marinaden. Marinade: 
Olie, Citronsaft og vand røres til en marinade, der smages til med salt, peber og peberrod 
Den strimlede salat lægges i asietter, og fyldet fordeles heri. Drys med hakket persille eller karse og garnér med citronbåde. 
Serveres med kuvert-flûtes og smør.