Logo

Urteragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Salpicon)
Serveres til bl. a. pasta, svinekotelet, hakkebøf samt andre steaks. Er iøvrigt god at fryse i portioner.

200 g skåret bacon (tern)
2 mellemstore løg (strimlet)
250 g champignon (skivet)
1 ds flåede tomater (hakket)
1 lille ds tomatpuré
2 spsk olie

Krydres med:
paprika
salt, peber
basilikum
evt. 2 fed hvidløg (grofthakket)

Bacontern brunes i olien, løg og champignon tilsættes og brunes let med. Hakkede flåede tomater tilsættes, krydres med salt, peber, paprika og basilikum. Lad det hele småkoge i ca. 20 minutter, hvorefter der jævnes med tomatpuré. Hakket hvidløg tilsættes 2 minutter før servering.

Serveres med et drys af hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her