Logo

Varm agurkesalat med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 agurker
2 spsk smør
1-2 dl grønsagsbouillon
1 bdt dild
1 tsk sød fransk sennep
1 tsk honning
1 tsk citronsaft
½-1 dl fløde

Agurkerne skrælles, flækkes, udkernes, skæres i tykke skiver og svitses i smørret.
Tilsæt bouillon, klippet dild, sennep, honning og citron.
Lad det snurre i 10 min. og tilsæt fløden lige før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her