Logo

Vindruekompot i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl hvidvin
½ dl sukker
1 stykke hel kanel
500 g flækkede udstenede vindruer
 
Kom hvidvin, sukker og kanel i en skål og kog det i mikroovn ved 800 W i ca.
2 min.
Rør rundt så sukkeret opløses og tilsæt vindruerne.
Kog i yderligere 4 min ved 800 W.
Rør i kompotten undervejs.
Afkøl kompotten og fjern kanelstangen.  

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her