Logo

Æblekage 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g margarine
200 g sukker
200 g hvedemel
2 æg
1 tsk citron (reven skal)
Fyld: 400 g æbler
1-2 spsk sukker
1 tsk kanel
 
Margarine og sukker røres godt.
Æggene røres i et ad gangen. Citronskal og hvedemel vendes i dejen.
Æblerne skæres i både, koges møre og smages til med sukker og kanel.
Dejen kommes lagvis med æblerne i en smurt springform.
Bages ved 175°C i ca. 50 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelsnegle med svesker og æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldthævede speltbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær vendt i honning og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os