Logo

Æblekage fra fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

råmasse:
150 g margarine
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
30 g Maizena (kan udelades)
3 tsk bagepulver
2 vaniljestænger
 
Drys til bund og top:
50 g margarine
50 g sukker
80 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
 
2 store æbler + 1 spsk kanel     
 
Råmassen: Smør, sukker røres godt sammen, æggene kommes i et ad gangen under omrøring.
Hvedemel, Maizena, bagepulver, vaniljesukker tilsættes, og massen røres
igennem.

 
Drys: Ingredienserne blandes til smulder, halvdelen af drysset kommes i
bunden af springformen, råmassen hældes i formen.
Kanel drysses over råmassen, æblerne skæres i både og lægges ovenpå.
Resten af drysset kommes til slut over.
Bages i 30-40 min ved 180ºC.
Der kan serveres creme fraice til

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugttærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Saras lækre mandelæblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragelite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os