Logo

Æblekage fra fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

råmasse:
150 g margarine
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
30 g Maizena (kan udelades)
3 tsk bagepulver
2 vaniljestænger
 
Drys til bund og top:
50 g margarine
50 g sukker
80 g hvedemel
½ tsk bagepulver
 
2 store æbler + 1 spsk kanel     
 
Råmassen: Smør, sukker røres godt sammen, æggene kommes i et ad gangen under omrøring.
Hvedemel, Maizena, bagepulver, vaniljesukker tilsættes, og massen røres
igennem.

 
Drys: Ingredienserne blandes til smulder, halvdelen af drysset kommes i
bunden af springformen, råmassen hældes i formen.
Kanel drysses over råmassen, æblerne skæres i både og lægges ovenpå.
Resten af drysset kommes til slut over.
Bages i 30-40 min ved 180ºC.
Der kan serveres creme fraice til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her