Logo

Æblepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
250 g hvedemel
1 l. mælk
2 spsk kanel
100 g sukker
ca. 8 mellemstore æbler
ca. 50 g smør.
 
Pisk æggene grundigt sammen.
Tilsæt hvedemel og mælg og rør grundigt sammen.
Udstik kernehusene af æblerne, skær dem i ringe og drys ringene med
sukker og kanel.
Smør to ovnfaste fade med smørret. Fordel æbleringene i bunden af fadene og hæld dejen over.
Bag det hele ved 225ºC i ca. ½ time.
Serveres ned tyttebærsyltetøj og evt. flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her