Logo

Æblepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 æg
250 g hvedemel
1 l. mælk
2 spsk kanel
100 g sukker
ca. 8 mellemstore æbler
ca. 50 g smør.
 
Pisk æggene grundigt sammen.
Tilsæt hvedemel og mælg og rør grundigt sammen.
Udstik kernehusene af æblerne, skær dem i ringe og drys ringene med
sukker og kanel.
Smør to ovnfaste fade med smørret. Fordel æbleringene i bunden af fadene og hæld dejen over.
Bag det hele ved 225ºC i ca. ½ time.
Serveres ned tyttebærsyltetøj og evt. flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Husets nøddedrømmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatsnegle 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JulerugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet nougat -En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!