Logo

Æblepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 æg
250 g hvedemel
1 l. mælk
2 spsk kanel
100 g sukker
ca. 8 mellemstore æbler
ca. 50 g smør.
 
Pisk æggene grundigt sammen.
Tilsæt hvedemel og mælg og rør grundigt sammen.
Udstik kernehusene af æblerne, skær dem i ringe og drys ringene med
sukker og kanel.
Smør to ovnfaste fade med smørret. Fordel æbleringene i bunden af fadene og hæld dejen over.
Bag det hele ved 225ºC i ca. 1/2 time.
Serveres ned tyttebærsyltetøj og evt. flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommekage med mannagrynDenne blommekage er svær at modstå. Den er let at lave og smager dejligt. Prøv den til...
• Madbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bryllupskage med hindbær og TobleroneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinkage med orangesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os