Logo

Æblerulle - Strudel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
250 g hvedemel
2 æg
15 g smør
lidt salt
4 spsk vand

Fyld:
1 kg æbler
5 spsk sukker
stødt kanel
4 spsk finthakkede mandler
1 dl rosiner
75 g smør

Melet smuldres med smørret og røres derefter med salt, æg og vand til en glat dej, som æltes til den lader sig strække ud. Sættes tildækket på et lunt sted ½ time.
Bagepapir lægges på et bord og drysses med lidt hvedemel.
Dejen lægges herpå og rulles tyndt ud, æblerne fordeles på dejen, drysses med sukker og kanel, rosiner, mandler, og små stykker smør.
Derefter løfter man forsigtigt bagepapiret i den ene ende, og ruller dejen sammen til en ikke for fast rulle, som lægges på en smurt bageplade, pensles med pisket æg og bages i en hed ovn (ca. 200°C) i ca. 40 min.

Servering:
Serveres lun eller kold evt. med en vaniljecreme til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?