Logo

Ølbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød

500 g brun farin
1 hvidtøl
500 g hvedemel
1 tsk kanel (med top)
1 tsk nelliker (stødt)
1 tsk ingefær
1 tsk natron (strøget)

Alt røres sammen. Bages ca. 1 1/4 time ved 185ºC i en franskbrødsform.
I skiver med koldt smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmerscones hurtigeDet er ikke meget man kan nå på et kvarter. Disse scones er dog en undtagelse, for det...
• Påskebrød med sennep, timian og nødderDette er et godt bud på et brød, som kan laves aftenen før du skal bruge det, og som et...
• Formkager med mandler og hindbær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!