Logo

Abrikosroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikosroulade er et dejligt alternative til de klassiske roulader, som har den naturlige sødme fra  Abrikoser


80 g smør
100 g sukker
2 æg
100 g hvedemel
½ tsk bagepulver

Fyld:
1 ½-2 dl abrikosmos eller abrikosmarmelade

Rør sukker og smør godt sammen og rør de sammenpiskede æg i.
Bland hvedemel og bagepulver i dejen.
Bøj et stykke alufolie på 30x40 cm op i kanterne så det danner en lavrektangulær form, hold evtentuelt hjørnerne sammen med en clips.
Fordel dejen på papiret straks når den er rørt sammen og sæt den i en varm ovn på 200ºC. Lad den bage 10 min.
Vend hurtigt den færdigbagte kage ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, fordel abrikosmosen over den i et jævnt lag og rul rouladen omgående, men forsigtigt sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her