Logo

Abrikosroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikosroulade er et dejligt alternative til de klassiske roulader, som har den naturlige sødme fra  Abrikoser


80 g smør
100 g sukker
2 æg
100 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver

Fyld:
1 1/2-2 dl abrikosmos eller abrikosmarmelade

Rør sukker og smør godt sammen og rør de sammenpiskede æg i.
Bland hvedemel og bagepulver i dejen.
Bøj et stykke alufolie på 30x40 cm op i kanterne så det danner en lavrektangulær form, hold evtentuelt hjørnerne sammen med en clips.
Fordel dejen på papiret straks når den er rørt sammen og sæt den i en varm ovn på 200ºC. Lad den bage 10 min.
Vend hurtigt den færdigbagte kage ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, fordel abrikosmosen over den i et jævnt lag og rul rouladen omgående, men forsigtigt sammen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med sprødt låg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokoskranse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Annis æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagtSimpel opskift med bagte æbler. Måske kommer man i julestemning når der bruges marcinpan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os