Logo

Amerikansk lagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bunde
3 æggehvider
95 g sukker
3 æggeblommer
30 g hvedemel
30 g Maizenamel
¾ tsk bagepulver

Top
3 æggehvider
9 spsk sukker

Creme
3 dl kogende mælk
½ stang vanilje
3 æggeblommer
3 spsk sukker
1 ½ spsk Maizenamel

Pisk hviderne helt stive. Pisk sukkeret i , lidt af gangen. Rør blommerne i.
Sigt de to slags hvedemel og bagepulver i dejen mens der røres.
Dejen fordeles i velsmurte forme, to lagkageforme og en springform. Bages i 10 min ved 190 .

Top
Æggehvider piskes meget stive ,sukkeret kommes i. Det kommes ovenpå den bund der er i springformen, den skal ikke bages først.

Creme
Mælken sættes på kogepladen sammen med vaniljestangen. Æggeblommer, sukker og Maizenamel røres sammen, hældes i mælken der bringes på kogepunktet, mens der piskes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med mandellåg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosmakroner med Bounty ChokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin birkes muffins - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagt med hedvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!