Logo

Andreas' pebernødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
125 g sukker
1 æg
1 tsk natron
(evt. 1/2 tsk ingefær)
3/4 tsk kardemomme
1/2 tsk kanel
1 knsp hvid peber
275 g hvedemel
 
Sukker og smør piskes sammen, derefter tilsættes ægget.
Krydderier + natron blandes i melet og æltes sammen med sukkerblandingen. Dejen rulles nu ud i fingertykke pølser, som skæres i småstykker og trilles runde.
Bages v/ 200°C i 10-12 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med skinkefyld 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastalavnsbolle 1903En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os