Logo

Aniskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 2 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
anis
 
Pisk æg og sukker skummende.
Hæld melet i.
Sæt kagerne på en plade med bagepapir ved hjælp af to teskeer.
De må ikke stå for tæt for de løber ud under bagningen.
Drys anis på og bag kagerne 6-8 minutter ved 200ºC.
De skal være lysebrune i kanten.
Lad dem køle af på en bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her