Logo

Anitas kaffekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
250 g sukker
50-60 g chokoladeknapper eller andet mørk chokolade
125 g smør
100 g mandler
50 g hvedemel

Æggene piskes med sukkeret til en tyk æggesnaps.
Chokoladen smeltes sammen med smørret i vandbad.
Hældes i æggemassen sammen med grofthakkede mandler.
Melet blandes let i dejen.
Hæld dejen i en smurt bradepande (lille).
Bages på rist på nederste rille ved 200°C i ca 25 min.
Skæres ud i mindre firkanter og serveres med iskoldt flødeskum eller rørt vaniljeis
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• 8-kornsrugbrødRugbrød - Lækkert fuldkornsrugbrød, der kun vinder ved frysning
• Krydderboller med ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BhaturasBhaturas er et luftigt brød fra Nordindien, der bages i tandoor'en (i hed olie). Brødet...
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os