Logo

Annes gode franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brødet har en god konsistens og holdbarhed, det er en nem arbejdsproces.

50 g gær
1 spsk sukker
3 tsk salt
1 dl madolie
1 æg
1 liter lunt vand
1 1/2 til 2 kg hvedemel

Gær og sukker blandes i en stor skål.
Når dette er smeltet tilsættes salt olie og æg.
Rør til en jævn masse.
Vandet lunes i el-kedlen og tilsættes, rør.
Melet tilsættes gradvist til en jævn dej.
Dejen skal hæve ca. 1 time og derefter formes til 3 brød.
Brødene hæver i forme ca. 1 time.
(De to hævetider er til for at fravige ned til 1/2 time og op til 2 timer) Bages i 45 min ved 175ºC.
Tages ud af formene og afkøl.
Brødene har en holdbarhed på 1 uge i køleskab.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Verdens bedste Gulerodskage med glasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærkage, franskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikostærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød med æblechipsBrug madæbler til grøden og sprøde spiseæbler til chips gerne med røde kinder
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os