Logo

Anni's Kirsebærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør/margarine
180 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
125 g hasselnødder, finthakkede
100 g chokolade, finthakket
3 spsk rom
1 stort glas kirsebær

pynt:
1/2 L piskefløde
1 tsk vaniljesukker

Fedtstoffet røres blødt med sukkeret. Æggene røres i et ad gangen. Herefter tilsættes hvedemel, bagepulver, nødder, rom og chokolade. Dejen kommes i en smurt springform. Kirsebærrene afdryppes, aftørres og fordeles ovenpå. Bages ved 175° i ca. 50 min.

Når kagen er kold, pyntes den med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandkage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græskar og ingefær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerfugle med citron cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrødsomelet med rosinerEn rigtig gammeldags rugbrøds-omelet, serveret med frugtkompot, frisk eller syltet frugt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os