Logo

Appelsin birkes muffins - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 æg
150 g sukker
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver + 1 tsk natron (eller 2 tsk bagepulver)
saft og revet skal af en appelsin
1 dl Cheasy A38
5-10 tsk blå birkes
50 g smeltet smør
 
Pisk sukker og æg til luftigt, tilsæt appelsinskal og saft.
Bland hvedemel og bagpulver/natron.
Bland tørre ingredienser og Cheasy med æggesnapsen, tilsæt til sidst smeltet smør og birkes.
Fyldes i muffinsform med papirsforme, bages i forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 15 min.
Rør evt. en glasur af 100 g flormelis og citronsaft, til det giver en tykflydende masse, og fordel det over de lunkne muffins.
 
Tips: Meget gode til brunch eller påskebordet, flotte gule muffins med små blå prikker..., og så er de fedtfattige! 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsten Hüttemeiers nemme, hurtige rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• After Eight TærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KrydderurtebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsalat med frosset yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os