Logo

Apple Pie - æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

195 g hvedemel
35 g flormelis
1 tsk bagepulver
100 g margarine (i små stykker)
¾ dl mælk
1 lille bæger cremefraiche 38 %
syrlige æbler, uden skræl i tynde både
kanel
sukker
smør, små klatter

Hvedemel, flormelis og bagepulver blandes.
Margarinen tilsættes og dejen smuldres sammen, så det ligner reven ost.
Mælken tilsættes og dejen samles.
Dejen stilles koldt i 30 min.
Dejen rulles tyndt ud og en lille smurt/bagepapir beklædt tærteform

beklædes med dejen.
cremefraiche fordeles på tærtebunden.
Æblebådene lægges taglagt på cremefraiche.
Æblerne drysses med kanel og sukker.
Smørklatter fordeles herover.
Bages ved 200ºC i 20-25 minutter (alm. ovn).

Tips: Den nybagte pie serveres med kold cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her