Logo

Bagepulver - hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskiften hvis man vil lave sit eget bagepulver fra bunden. Man kan sagtens lave en stor portion, så længe man opbevarer bagepulveret i en dåse eller glas med tætsluttet låg.

 

 

125 g tvesurt natron
250 g cremortartari
25 g rismel
20 g hjortetaksalt

Ingredienserne må ved indkøb være ganske tørre, hvorefter man sigter dem sammen.
Der kan godt blandes 1/2-1 kg på en gang, når man blot opbevarer bagepulveret i dåse eller glas med tætsluttende låg.
Anvendes som regel med 20 g bagepulver til 500 g flormel

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IdealkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tysk surdejsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaomarengsKys - negerkys - søde toppe, søde stænger, disse lækre marengs har mange kælenavne ...
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os