Logo

Banan-mangomuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende muffins med banan og mango. Denne ret kan bruges som for eksempel en let dessert eller til en lækker eftermiddagssnack til kaffen. Pynt eventuelt med kokosmel.

 

(ca. 12 store muffins)

10 g bagepulver
225 g italiensk hvedemel (tipo 00)
75 g rørsukker
1 æg (ca. 50 g)
75 g kæmemælk
50 g sødmælk
10 g vaniljesukker
1/2 økologisk appelsin, finthokket skal af
30 g abrikossyltetøj
65 g saltet smør, smeltet og afkølet
ca. 100 g banan, halveret og skåret i skiver
ca. 100 g mango, skåret i små stykker evt. kokosmel til drys

Sigt bagepulveret i melet.
Rør alt, undtagen banan og mango, sammen til en glat dej.
Tilsæt banan og mango til sidst.
Hæld massen i smurte muffinsforme, og drys dem evt. med kokosmel.
Bag kagerne ved 200ºC - små muffins i 10-12 min, store i 20-25 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cheesecake OreoOreo-kiks er kult! De mørke amerikanske kiks med cremefyld bliver brugt i en cheesecake på...
• Mosters banankageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladespecierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os