Logo

Banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Banankager findes i mange afskygninger. Denne opskift er basisopskift på en helt almindelig banankage. Der kan eventuelt tilsættes hakkede nødder hvis man kan lide det.

 

Skærekage

125 g margarine
3 æg
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
250 g sukker
300 g hvedemel
3 bananer

Margarine og sukker røres skummende, æggene røres i et ad gangen. Hvedemel og bagepulver røres i. Bananer og mælk blendes sammen og røres i dejen. Der kan evt. tilsættes hakkede nødder. Hældes i en smurt og raspet springform. Bages ved 170ºC i ca. 45 min.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?