Logo

Barn 2-6 år Hjemmebagt sandwichbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Barn 2-6 år Hjemmebagt sandwichbrød

 


25 g smør
2,5 dl mælk
1 dl ymer
50 g gær
1 æg
2 tsk salt
1 tsk sukker
ca. 1,5 dl knækkede hvedekerner
ca. 550 g hvedemel
*


Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken
Hæld blandingen i en skål og tilsæt ymeren
Rør gæren ud heri
Tilsæt de øvrige ingredienser
Ælt dejen godt sammen
Lad dejen hæve i ca. 1 time
Tag dejen ud på bordet og ælt den godt igennem.
(Tilsæt evt. resten af melet)
Læg dejen i en smurt rugbrødsform (ca. 3 liter)
Efterhæve i ca. 1/2 time.
Dæk formen først med bagepapir og derefter med en bageplade.
Bagepladen skal ligge på formen under bagningen, så brødet får en firkantet facon.
Bag brødet på en plade nederst i ovnen ca. 1/2 time ved 200°C.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barn 2-6 år Små pizzabrødHer er en opskift på små pizzabrød lavet på et flûte. I stedet for flûte kan pitabrød...
• Fødselsdagsboller til børnefestDe fleste børn elsker en kagemand/kone - her er en "model" uden slik og søde sager
• Barn 2-6 år Pitabrød med blandet fyldPitabrød er let og hurtigt at lave. Samtidig kan brødet fyldes med mange forskellige ting....
• Pandekager flambé med stegte jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os