Logo

Barn 2-6 år Hjemmebagt sandwichbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Barn 2-6 år Hjemmebagt sandwichbrød

 


25 g smør
2,5 dl mælk
1 dl ymer
50 g gær
1 æg
2 tsk salt
1 tsk sukker
ca. 1,5 dl knækkede hvedekerner
ca. 550 g hvedemel
*


Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken
Hæld blandingen i en skål og tilsæt ymeren
Rør gæren ud heri
Tilsæt de øvrige ingredienser
Ælt dejen godt sammen
Lad dejen hæve i ca. 1 time
Tag dejen ud på bordet og ælt den godt igennem.
(Tilsæt evt. resten af melet)
Læg dejen i en smurt rugbrødsform (ca. 3 liter)
Efterhæve i ca. 1/2 time.
Dæk formen først med bagepapir og derefter med en bageplade.
Bagepladen skal ligge på formen under bagningen, så brødet får en firkantet facon.
Bag brødet på en plade nederst i ovnen ca. 1/2 time ved 200°C.



Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barn 2-6 år Æggekage med pølserÆggekage er en klassisk ret. Den kan både spises til frokost og aftensmad hvis det skal...
• Barn 2-6 år Gulerod med avocadodipHer en en nem opskift på en sund snack i form af gulerødder i stave med avocadodip til....
• Barn 2-6 år FiskefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muldvarpeskud - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os