Logo

Bedstemors bradepandekage med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækker og nem æblekage der laves i bradepande. Lav den og nyd den til teen eller kaffen en søndag eftermiddag, eller måske får dine gæster lov til at smage. Velbekomme.

 

3-4 æbler (store )
4 hele æg
8 dl sukker
250 g margarine
8 dl hvedemel
5 tsk bagepulver
3 dl mælk

Æg og sukker piskes hvidt, margarinen smeltes og hældes i.
Hvedemel og bagepulver blandes og sigtes ned i dejen sammen med mælken.
Æblerne skrælles og skæres i tern, inden de vendes i dejen.
Dejen fyleds i en bradepande og bages ved 175°C i ca. ½ time.
Der kan evt. drysses lidt sukker ovenpå dejen, når sukkeret er gyldenbrunt er kagen færdig.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (17 stemmer)
Siden er blevet set 9.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblebeignets - Franske fastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knækbrød, lav fedt %Disse knækbrød har et lav fedtindhold og laves på rugmel. De er lette at lave og smager...
• Ananas muffins uden sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekompot med amarettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!