Logo

Beignetdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beignetdej er hvedemel, æg og olie og heri dypper man f.eks. frugt, skaldyr, kød eller andet og steger det i fedstof. Det er fantasien der sætter grænser, prøv for eksempel med rejser eller æbler.

 

 

2 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
ca.1 dl mælk
2 æg
¼ tsk salt
1 tsk citronsaft
olie, palmin eller svinefedt.
 
Melet sigtes med bagepulveret og piskes til en jævning med 2 dl mælk, æggeblommer, salt og citronsaft.
Hviderne piskes og vendes forsigtigt i dejen.
Kød, fisk, grønsager eller frugt vendes i dejen og koges gyldne og sprøde i varmt fedtstof.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her