Logo

Beignetdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Beignetdej er hvedemel, æg og olie og heri dypper man f.eks. frugt, skaldyr, kød eller andet og steger det i fedstof. Det er fantasien der sætter grænser, prøv for eksempel med rejser eller æbler.

 

 

2 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
ca.1 dl mælk
2 æg
1/4 tsk salt
1 tsk citronsaft
olie, palmin eller svinefedt.
 
Melet sigtes med bagepulveret og piskes til en jævning med 2 dl mælk, æggeblommer, salt og citronsaft.
Hviderne piskes og vendes forsigtigt i dejen.
Kød, fisk, grønsager eller frugt vendes i dejen og koges gyldne og sprøde i varmt fedtstof.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Luksus kanelstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brownies - The Best EverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengstærte med kastaniefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydder-peberkage til fedtede fingre og lange diskussioner (!)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os