Logo

Birkes småkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du har brug for at få fyldt kagedåsen op så prøv disse lækre småkager med birkes og flødeost. Småkagerne smager dejligt og er hurtige at lave.

 

125 g blødt smør
50 g flødeost
100 g rørsukker
1 æggeblomme
korn af ½ stang vanilje
1 tsk revet appelsinskal
2 spsk blå birkes
185 g hvedemel
¼ tsk salt

Rør smør, sukker og vanilje godt.
Tilsæt æggeblomme, appelsinskal, birkes, hvedemel og salt og ælt dejen sammen.
Dejen kan trilles i stænger der lægges koldt og skæres i ½ cm. tykke skiver.
Dejen kan også rulles tyndt ud med kagerulle på et meldrysset bord og stikkes i kager.
Bag kagerne ca. 12 minutter ved 175ºC. til kanten er lysebrun.
Afkøl kagerne på en rist inden de lægges i kagedåsen.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?