Logo

Bisquitbund - kakao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En bisquitbund kan bruges til mange former for kager; prøv den for eksempel til en bryllupskage. I denne kage er der tilføjet kakao for at gøre den mørk. Og så er den let at lave.

 

110 g sukker
4 æg
110 g hvedemel
50 g kakao
smør til at smøre formen

Pisk sukker og hele æg med el-håndpiskeren til det er hvidt og skummende.
Sigt hvedemel og kakao ned i massen og vend det forsigtigt sammen.
Hæld dejen i en smurt springform og sæt den i en 180°C varm ovn i 25–30 minutter.
Slå kagen ud af formen og lad den køle af.
Flæk den herefter til 4 lag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RødbedebollerPrøv disse boller med rødbede. De er lette og hurtige at lave. Prøv at brug dem i...
• Grovboller Grovboller er en lækkert alternativ til rugbrød i madpakken. Her laves de grove boller med...
• Små spinatbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristede frugter med ristede mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os