Logo

Bittermandelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lækre kage med bitre mandler, sødmælk og sukat en søndag eftermiddag til teen eller kaffen, eller en dag i har gæster. Kagen er let at lave og smager dejligt.  

 

 

75 g smør eller margarine
75 g sukker
2 æg
250 g flormel
12 g bagepulver
11/4 dl sødmælk
10 g bitre mandler
50 g sukat

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter æggeblommerne tilsættes et ad gangen.
Melet sigtes sammen med bagepulveret og irøres skiftevis med mælken.
Til sidst tilsættes de skoldede, finthakkede mandler, den småtskårne sukat og de stiftpiskede hvider.
Bages ca 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her