Logo

Bittermandelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre kage med bitre mandler, sødmælk og sukat en søndag eftermiddag til teen eller kaffen, eller en dag i har gæster. Kagen er let at lave og smager dejligt.  

 

 

75 g smør eller margarine
75 g sukker
2 æg
250 g flormel
12 g bagepulver
11/4 dl sødmælk
10 g bitre mandler
50 g sukat

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter æggeblommerne tilsættes et ad gangen.
Melet sigtes sammen med bagepulveret og irøres skiftevis med mælken.
Til sidst tilsættes de skoldede, finthakkede mandler, den småtskårne sukat og de stiftpiskede hvider.
Bages ca 1 time.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk landbrødDette brød er nemt at gå til og smager skønt til nærmest alting. Helt klart en favorit hos...
• Solsikkebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os