Logo

Boller med kagecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse boller smager lidt a la fastelavnsboller. Indeni er der kagecreme og udenpå er der glasur. Ren sukkerhimmel. Bollerne er lette at lave og perfekt som guf til eftermiddagskaffen med gæsterne.


Bolledej:
125 g margarine
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk kardemomme
1 æg (husk pensling)
35 g gær
1 dl mælk
Fyld:
a. 50 g margarine
  50 g sukker
  50 g macipan
b. syltetøj
c. kagecreme
Pensling: æg
Pynt: glasur
 
Kagecreme:
1 æg
1 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
1 spsk Maizena
2 dl mælk
Bolledej:

*


Margarine hakkes i melet, krydderier og æg tilsættes. der røres rundt med
fingerne.
Gær udrørt i lunken mælk tilsættes.
Alt æltes godt sammen med fingerne, rulles ud i 1 cm's tykkelse.
Dejpladen skæres ud i 12 firkanter, en klat fyld lægges på hver.
Hjørnerne bøjes ind over fyldet på pladen (bagepapir), samlingerne nedad.
Hæver et lunt sted, tildækket, pensles og bages midt i ovnen.
Giv dem glasur på.


Kagecreme:
Pisk æg, sukker, Maizena sammen i kold gryde, tilsæt mælken.
Bring i kog, pisk hele tiden, og kog igennem et par min.
Pisk af og til under afkølingen.
Tips: Til fyld kan man også bruge Chokolade. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her