Logo

Borgmesterkrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækkert stykke bagværk. Kransen er let at lave med et lækkert indhold af mandler. Perfekt til søndagshyggen med familien.


375 g hvedemel
50 g sukker
1 1/2 dl mælk
1/2 tsk kardemomme
1 æg
25 g gær
200 g margarine

Fyld:
25 g knuste mandler
40 g flormelis
50 g margarine

*


Mælken lunes, hældes i et fad - og heri opløses gæren. Husk at gæren ikke må varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej.

Dejen rulles ud til et aflangt stykke, ikke for tykt. Fyldet, som er rørt godt sammen, smøres på. Dejen deles i tre lange strimler, der rulles sammen som roulader. Disse tre strimler flettes. Sættes på en smurt plade og formes som en krans, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Pensles med ægge stryggelse og drys ses med knuste mandler.

Bages i forvarmet ovn på midterste rille ved 225 º i ca. 20 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Savarin Kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grødbrød med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk appelsinsirup cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!