Logo

Bountykage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil lavet en lækker og flot kage, så prøv denne bountykage med kokosmel og chokolade. Kagen er lækkert som dessert eller til søndagskaffen. Let og hurtig dessert. top gerne med flødeskum.


Bund:
4 æggehvider
140 g flormelis
140 g kokosmel

Creme:
4 æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade

*

Bund:
Æggehviderne piskes meget stive, heri blandes flormelis og kokosmel.
Dejen hældes i springform foret med letsmurt papir.
Bages på nederste rille ved 175°C i 45 min.

Creme:
Æggeblommerne røres med flormelis og heri røres blødt smør og
smeltet chokolade.
Cremen hældes over den færdig bagte marengskage mens den stadig er lun.
Kagen skal toppes med lidt flødeskum inden servering.
Tips: Æggene skal være salmonelafri da de skal bruges rå

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin-sandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Langtidshævet durumbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bounty-kageEn bounty-kage laves med chokolade og kokos, ligesom den populære chokoladebar. Kagen er...
• Ananas med marengsEnkel og meget let dessert som kan stå klar inden du skal servere
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os