Logo

Brød fra Hven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
1/2 liter lunkent vand
1 1/2 spsk salt
1 spsk olivenolie
ca. 800 g durumhvedemel (kan man få durummel fra Hven er denne særdeles velsmagende)

Udrør gær i vand med salt og olivenolie. Tilsæt hvedemelet i mindre kopfulde, så du hele tiden har styr på konsistensen. Dejen skal slippe skålen, men stadig være på grænsen til det klistrede. Laden dejen hæve ved stuetemperatur under et klæde i 20 minutter (eller optimalt med kun 15 g gær og natten over). Slå dejen ned og del og form den til 15 - 20 let flade boller, der lægges på bagepapirbeklædt bageplade og efterhæver i 20 minutter tildækket ved stuetemperatur. Til sidst bages brødene drysset med lidt hvedemel i 15-20 minutter ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananmuffins 2Disse muffins med banan smager dejligt, dog bedst når de lige er kommet ud af ovnen og...
• Luksus boller 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os